Privacybeleid

Home / Privacybeleid

Privacyverklaring Eten van de Lelystadse Boer B.V.

 

Etenvandelelystadseboer.nl  is een webshop die onderdeel is van Eten van de Lelystadse Boer b.v.. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

De Eten van de Lelystadse Boer b.v.houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

    • Persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacyverklaring.
    • De verwerking van persoonsgegevens beperkt zich tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
    • We hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen, zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens is gewaarborgd.
    • Wij geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
    • We zijn op de hoogte van uw rechten omtrent persoonsgegevens, onze medewerkers zijn hierop geïnformeerd. Alleen onze medewerkers die dit nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst met u hebben toegang tot uw gegevens.

De Algemene Verordening Gegevensbescherming gaat in op 25 mei 2018. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Bedrijfsgegevens

Naam: Eten van de Lelystadse Boer b.v., in het handelsregister van de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 73710067.

Eten van de Lelystadse Boer b.v, statutair gevestigd aan Lisdoddeweg 53, 8219 PR te Lelystad is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Als u hierover vragen hebt kunt u contact opnemen met ons via: info@etenvandelelystadseboer.nl.

Gebruik van persoonsgegevens van klanten

Wanneer u de webshop etenvandelelystadseboer.nl bezoekt verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

De volgende gegevens, voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen, worden gebruikt:

    • NAW-gegevens
    • Telefoonnummer
    • Factuuradres
    • Emailadres
    • Betalingsgegevens
    • IP-adres
    • Orderhistorie

Registreren via een eigen account

Om een aankoop te kunnen doen in de webshop etenvandelelystadseboer.nl dient u zich eerst te registreren door een account aan te maken. Na registratie worden de door u gekozen gebruikersnaam en persoonsgegevens bewaard, zodat u niet elke keer opnieuw hoeft in te loggen en wij contact met u op kunnen nemen in het kader van uitvoering van de overeenkomst.

Met uw eigen account krijgt u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf gegevens kunt instellen, opgeven en/of wijzigen.

Doel van een eigen account

    • Het afhandelen van een bestelling, hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw NAW-gegevens;
    • Het afhandelen van de betaling, hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw betaalgegevens;
    • Communicatie en contact, hiervoor wordt gebruik gemaakt van persoonsgegevens/contactgegevens. Mochten er vragen zijn/mochten zich wijzigingen voordoen betreft uw bestelling dan kan de organisatie contact met u opnemen;
    • Uitvoering wettelijke plicht, hiervoor wordt uw bestelhistorie inclusief betaalgegevens bewaard binnen de wettelijke gestelde termijn
    • Marketing, hiervoor worden, alleen wanneer u daarvoor toestemming hebt gegeven, persoonsgegevens en contactgegevens gebruikt. Dit om u van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien of op de hoogte te kunnen stellen van nieuwe producten en/of diensten.

Bovenstaande accountgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze webshop kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen.

Indien dit nodig is voor een goede afhandeling van uw bestelling, kunnen wij uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Hierover leest u meer in deze privacyverklaring.

Contactformulier en nieuwsbrief

Via de webshop is het mogelijk om op verschillende manieren vragen te stellen. Dit kan door middel van het invullen van het contactformulier, het sturen van een e-mail, middels de chat, door te bellen of via een social media bericht. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw vraag.

Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Publicatie

Uw klantgegevens worden niet door ons gepubliceerd.

Persoonsgegevens van leveranciers

De Eten van de Lelystadse Boer b.v.verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Deze persoonsgegevens worden door  Eten van de Lelystadse Boer b.v. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode van de looptijd van het certificaaten alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar (wettelijk verplicht).

Doel verwerken van persoonsgegevens van leveranciers

Persoonsgegevens van Leveranciers (verstrekkers van goederen en diensten aan de stichting, waaronder externe deskundigen die worden ingehuurd) worden door de Eten van de Lelystadse Boer b.v. verwerkt ten behoeve van de volgende doelen:

    • Administratieve doeleinden
    • Uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht

Grondslag voor deze persoonsgegevens is: ‘overeenkomst tot levering’ Voor de bovenstaande doelen kan de Eten van de Lelystadse Boer b.v. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

    • Voor- en achternaam
    • Adres
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres

Deze persoonsgegevens worden door de Eten van de Lelystadse Boer b.v. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking gedurende de periode dat men gezien wordt als leverancier, met een garantietermijn op de levering en in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar (wettelijk verplicht).

Duur van de opslag

Persoonlijke data wordt opgeslagen zolang de toestemming gegeven is. Als u aangeeft -om wat voor reden dan ook- geen prijs meer te stellen op onze verstrekte informatie, zoals nieuwsbrieven wordt uw data onmiddellijk uit onze actieve bestanden verwijderd.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

U heeft ten allen tijde recht om in te zien welke data wij van u opslaan, te verzoeken om die te verwijderen of aan te passen.

Andere websites

Onze websites bevatten links naar andere websites, dit kunnen onze klanten, partners, YouTube-video’s of websites zijn. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op de website van etenvandelelystadseboer.nl. Dus wanneer u deze links naar andere websites gebruikt, dient u ook hun privacybeleid te raadplegen als u volledig op de hoogte wilt zijn van hun privacy beleid.

Cookies

Wanneer u de webshop etenvandelelystadseboer.nl gebruikt, wordt er een klein bestand op de harde schijf van uw computer geplaatst. Deze zogenoemde Cookies maken de website etenvandelelystadseboer.nl nuttiger, door informatie over uw voorkeuren op te slaan. Dit maakt het in de toekomst makkelijker voor u om in te loggen en de website te gebruiken. Cookies identificeren een internetgebruiker niet persoonlijk, maar de computer van een gebruiker wordt wel geïdentificeerd.

De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar als u dat wilt, kunt u uw browser instellen om te voorkomen dat cookies automatisch worden geaccepteerd. Open de ‘help’-sectie van uw browser, waarin de verschillende opties voor het omgaan met cookies worden uitgelegd. Als u cookies uitschakelt, hebt u mogelijk geen toegang tot alle functies op de onze websites.

De website etenvandelelystadseboer.nl  kan cookies verstrekken voor de volgende doeleinden:

    • Analyse – wij optimaliseren graag de website door de gebruikers te volgen op de website, en hierdoor de gebruikerservaring te verbeteren;
    • Het opslaan van uw eerder ingevulde formulieren – dit om tijd te besparen bij het invullen van nieuwe formulieren;
    • Het volgen van uw gedrag in onze webshop.

Wanneer u een reactie op onze site achterlaat, kunt u aangeven of we uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie kunnen opslaan. We doen dit voor uw gemak, zodat u deze informatie niet opnieuw hoeft in te voeren voor een nieuw antwoord. Deze cookies zijn een jaar geldig.

Als u een account hebt en u zich aanmeldt bij een website etenvandelelystadseboer.nl, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u uw browser sluit.

Nadat u zich hebt aangemeld, slaan we enkele cookies op in verband met uw aanmeldingsgegevens en schermweergave-opties. Inlogcookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave-opties 1 jaar. Als u ‘Onthoud mij’ selecteert, wordt uw login twee weken bewaard. Zodra u zich afmeldt bij uw account, worden inlogcookies verwijderd.

Veiligheid

Alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt, blijft veilig en vertrouwelijk. De Eten van de Lelystadse Boer b.v. zal uw informatie niet delen met andere bedrijven. We volgen de industriestandaarden om de aan ons verstrekte informatie te beschermen. We slaan al uw informatie veilig op, zowel tijdens verzending en nadat we gegevens hebben ontvangen. Dit beschermt uw gegevens tegen verlies, misbruik en ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. We kunnen echter niet garanderen dat we elk risico van misbruik van uw persoonlijke gegevens door anderen met kwade opzet kunnen uitsluiten. Bewaar uw eigen inloggegevens op een veilige plek en neem onmiddellijk contact met ons op als u een ongeautoriseerd gebruik van uw wachtwoord of een andere inbreuk op de beveiliging constateert.

We kunnen uw persoonlijke informatie en/of gebruikersinformatie vrijgeven als ons daarom wordt gevraagd door de politie of enige andere regelgevende of overheidsinstantie die verdachte illegale activiteiten onderzoekt.

Updates voor dit beleid

De Eten van de Lelystadse Boer b.v.kan dit privacybeleid bijwerken door een nieuwe versie op deze website te plaatsen, voor de meest recente versie van ons beleid bezoekt u onze website.

Contact, vragen en klachten

Als u vragen of klachten of wensen heeft ten aanzien van de manier waarop de Eten van de Lelystadse Boer b.v. met (uw) persoonlijke data omgaat, kunt u contact wilt opnemen met de Eten van de Lelystadse Boer b.v.door te mailen naar info@etenvandelelystadseboer.nl.

Als u van mening bent dat de Eten van de Lelystadse Boer b.v.een klacht niet naar tevredenheid heeft afgehandeld, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-03-2019.

Terug naar boven
Winkelwagen
Sluiten

Geen producten in je winkelmand.

Cookies Melding

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren en een veilige website kunnen bieden tijdens het shoppen. Ook maken wij gebruik van cookies om je beter en persoonlijker te helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw gebruik van onze site en tonen wij op jouw voorkeuren afgestemde advertenties.

Als je op 'Ja' klikt of verder gaat op onze website, gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.